srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


JM5         Y6A      
  R    8      E   857
  7   TC5   SIS      
  1    B      G   4DC
  W         3AD      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 26.01.2015
EUR 125,35
   


     
     

DA ODMOR NE BUDE SKUP

R   I   M
Pompeja – Napulj - San Marino – Rimini – Ravena - Padova   
7 DANA /4 NOĆI !!! – AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj, razgledanja 
i međunarodno putno osiguranje
 
POLASCI: 10. i 24. april 2013.

Program putovanja sa cenovnikom br.2a od 20.03.2013.

RIM, fatalni „večni grad“ je poseban po mnogo čemu. Krasi ga bogata istorijska prošlost puna uspona i padova, zamršenih priča i još neobičnijih raspleta sa najmanjom državom na svetu gde se mnogo puta krojila sudbina sveta. Rim je grad mode, glamura, otmenosti, nasmejanih ljudi i upečatljivih prizora. Za potpuno “rimski” doživljaj obavezan je espresso, pasta i novčić za sreću bačen preko desnog ramena u Fontanu di Trevi. Zbog svoje izuzetno prijatne umereno-mediteranske klime, atraktivan je tokom cele godine.

1. DAN putovanje (sreda)  BEOGRAD – RIM.                                                                                                                                                      
Sastanak grupe u 13.30sati kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnica kod Gučevske ulice- ispod muzeja “25.maj” i “Kuće cveća”  pored “Partizanovog” stadiona. Polazak autobusa u 14.00 sati. Dnevno – noćna vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.
2. DAN (četvrtak) RIM.                                                                                                                                                                                        
Dolazak u “večni grad” u prepodnevnim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Termini, Crkva Santa Marija Madjore, Koloseum, Trg Venecija, Trg Republike, Via Veneto, Kampidoljo, Trg Barberini, Crkva Sv. Petra, Tvrdjava Sv. Andjela... Nakon razgledanja smeštaj u hotel. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti i razgledanja. NOĆENJE.
3. DAN (petak) RIM - POMPEJA - NAPULJ – RIM. DORUČAK.                                                                                                                             
Fakultativni izlet za Pompeju i Napulj. Poseta najočuvanijem rimskom nalazištu koje je vekovima bilo skriveno ispod 5 metara pepela nakon erupcije vulkana Vezuv. Nastavak izleta do “Grada Pesme”- Napulja. Slobodno vreme. Povratak u Rim. NOĆENJE.
4. DAN  (subota) RIM - VATIKAN – RIM. DORUČAK.                                                                                                                                           
Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping u Rimuili fakultativna poseta Vatikanskim muzejima i čuvenoj Sikstinskoj kapeli čiji je svod oslikao Mikelanđelo scenama iz Biblije početkom XVI veka, veličanstveni trg sa kolonadama i bazilika Sv. Petrau kojoj se nalazi „Pieta” - poznato remek delo Mikelanđela.  NOĆENJE.
5. DAN  (nedelja) RIM – TIVOLI - SAN MARINO - RIMINI. DORUČAK.                                                                                                                 
Odjava iz hotela i slobodno vreme u Rimu ili fakultativna poseta Tivoliju, istorijskom gradu u oblasti Lacio najpoznatijem po Villi d’Este – palati sa očaravajućim baštama, fontama i ruševinama srednjevekovne Ville Adriana. Nastavak vožnje iz Rima  preko Peruđe i Čezene i dolazak u najmanju republiku u Evropi  San Marinobescarinsku zonu koju krasi dominantan položaj na samom vrhu planine odakle se pruža veličanstven panoramski pogled (radnje su otvorene i nedeljom!). Prošetajte uskim ulicama starog grada i doživite njegov slobodarski duh. Slobodno vreme u dogovoru sa predstavnikom grupe i nastavak vožnje za Rimini. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.
6. DAN (ponedeljak) RIMINI  –  RAVENA – PADOVA – BEOGRAD. DORUČAK.                                                                                                     
Nakon doručka, odjava iz hotela kraća voznja do Ravene, prekretnice između Istočnog i Zapadnog rimskog carstva koje svedoči o velikom uticaju Konstantinopolja na Rim. Po dolasku u grad, šetnja u pratnji vodiča i obilazak grobnice velikog pesnika Dante  Aligierija. Nastavak vožnje prema Padovi: Trg Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji), Il Santo – bazlika Sv. Antuna, Palaco Rađone – gradska većnica, Krstionica, Kafe Pedroki – jedan od najvećih u Evropi s početka XIX veka gde možete probati poznatu kafu ‘pedroki’, kažu, istu onu koju su svojevremeno pili Balzak i Lord Bajron. U ovom gradu razoružavajućeg šarma su svoje tragove ostavili i umetnici poput Donatela i Đota.  Slobodno vreme za individualna razgledanja i šoping koji je ovde pravi užitak. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.
7. DAN (utorak) BEOGRAD.                                                                                                                                                                                 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 06.00 sati (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 24.04.
30.04.
3* PARK Blanc et NOIR / 3* RIMINI *** 1/2 N/D 189
3* RIM centar / 3* RIMINI *** 1/2 N/D 225

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

Doplata za jednokrevetnu sobu

PARK HOTEL BLANC ET NOIR - doplata za jednokrevetnu sobu 90 €
HOTEL 3* U CENTRU RIMA - doplata za jednokrevetnu sobu 100 €

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
 
NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER i AMERICAN EXPRESS kartica INTESA BANKE -isključivo u agenciji Argus Tours, ili 80 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.
 
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi tri noćenja sa doručkom u Rimu i jedno noćenje sa doručkom u Riminijuu hotelima sa 3* (usluga ishrane je kontinentalnog tipa i u Rimu i Riminiju),obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja, troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike,obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i (okolinu) - (koja je stupila na snagu 01.01.2011.) za hotele sa 4* i 5* - 3 € dnevno po osobi, a za hotele sa 2* i 3* - 2 € dnevno po osobi, kao i za Rimini gde se plaća za hotele sa 3* - 1,50 i plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale nepomenute troškove.Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner San Marino Viaggi e Vacanze - Via 3 Settembre, 99 (Admiral Point Center) - Repubblica di San Marino.
 
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:  Pompeja i Napulj 59 €, Vatikanski muzeji (obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranzmana zbog ogranicenog broja mesta. Cena uključuje ulaznicu, uslugu vodiča i slušalice) - 35 € . Tivoli - 25 € Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).
 
POPUSTI ZA DECU: Dete do 11.99 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 15 , ima svoje mesto u autobusu i smeštaj na pomoćnom ležaju.
 
NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 
UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
 
VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.
 
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
 
OPISI HOTELA:
 
RIM: Hotelski kompleks (sastoji se iz više zgrada) PARK BLANC ET NOIR 3* se nalazi u mirnoj oblasti Rima, pored autobuske stanice kojom se u konekciji sa metro linijom za oko tridesetak minuta stiže do centra Rima. Poseduje recepciju, restoran, bar. Smeštaj je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, ili apartmanima(u zavisnosti od raspolozivosti kapaciteta). Sve sobe imaju balkon, TWC, TV, klimu. Doručak je kontinentalniwww.parkhotelblancetnoir.com
 
RIM: Hoteli 3* u centru grada. Svi navedeni hoteli su iz lanca hotela SEBRAELI : Hotel Siracusa 3*, Hotel Floridia 3*, Hotel Lazio 3*, Hotel Regio 3* ili Hotel Repubblica, Hotel Porta Maggiore, Hotel Madison... U slučaju neophodnosti zamene smeštaja koji je definisan programom putovanja, organizator će obezbediti smeštaj na istoj lokaciji iste ili više kategorije, u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta hotela i perioda boravka.Hoteli se nalaze u zoni Termini, gostima na raspolaganju restoran gde se poslužuje doručak. Sobe su opremljene TWC-om i TV-om. Doručak je kontinentalni. 
 
Više informacija na www.sebraeli.net.
Hotel Repubblica www.hotelrepubblicarome.com
Hotel Porta Maggiore www.hotelportamaggiore.it
 
 
Putnici će biti smešteni u jednom od navedenih hotela sa 3*, a tačno ime hotela znaće se 5 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.
 
Putnici će biti u obavezi da dođu da promene Ugovor o putovanju i preuzmu novi sa tačno navedenim imenom hotela.
 
RIMINI: Hoteli Biancamano 3* ili Tamanco 3* se nalazi, na oko 50 metara od poznate Riminske plaže. Hoteli poseduje, recepciju, restoran, bar i manji bussiness centar. Sve sobe su sa TWC-om, balkanom, TV-om i telefonom. Doručak je slano*-slatki, švedski sto – samopolsuživanje. Hoteli Biancamano 3* www.hotelbiancamanorimini.com
Tamanco 3*  www.hoteltamanco.com 
 
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.