srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


1D3         TWB      
M      2      R   WXM
DTI   W7B     7      
M Y    6      F   JY4
2LU           X      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.01.2015
EUR 126,02
   


     
     

 

HALKIDIKI
POLIHRONO, HANIOTI, PEFKOHORI
12 DANA – PAKET ARANŽMAN
BUS + SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE ( DO 30.000 € )
+ USLUGA VIZIRANJA PASOŠA (GRATIS)
Program putovanja sa cenovnikom br. 5A od 10.08.2009.

Cenovnik

Cene aranžmana prikazane su u evrima po osobi. Kliknite ovde da skinete cenovnik u pdf formatu.

 
HALKIDIKI
POLIHRONO
Slikovito mesto na poluostrvu Kasandra, 98 km od Soluna. To je omiljeno letovalište onih koji vole velike peščane plaže koje lagano zalaze u more (što je izuzetno pogodno za decu), bogatu vegetaciju, puno sunca, plavetnilo kristalno čistog mora, srdačnost i gostoljubivost domaćina i mogućnosti puno zabave. 
 
HANIOTI
Letovalište koje se nalazi na poluostrvu Kasandra, 105 km od Soluna i na oko 15 km od Kalithee, je mesto koje pruža kompletan odmor i zabavu za svačiji ukus. Peščana plaža oivičena zelenilom, koja se prostire duž celog mesta, stoletni centralni park, mnoštvo taverni, kafića, restorana , picerija i prodavnica koji rade do kasno u noć, pružaju zadovoljstvo i ispunjenost, koja će vas iznova opet vraćati u ovo letovalište. 
 
PEFKOHORI 
Nalazi se na poluostrvu Kasandra, 108 km od Soluna i na oko 20 km od letovališta Kalithea. Duga peščana plaža sa šetalištem, vegetacija, mnoštvo taverni, noćnih barova i prodavnica su neki od sadržaja, koji pružaju kompletan odmor i zabavu za svačiji ukus.
 

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANCA INTESA  za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA i MASTER kartica INTESA BANKE - bez uvećanja cene aranžmana, isključivo u agenciji Argus Tours, ili 55 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate - čekovima građana bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
Program putovanja: 1. danPutovanje. Beograd - sastanak putnika kod železničke stanice “PROKOP” okretnice gradskog autobusa br. 34 ( koji spaja Dunav stanicu, Glavnu železničku stanicu i železničku stanicu PROKOP), ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 10. danHalkidiki - Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan Halkidiki- napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 12. dan Beograd - Dolazaku Beograd, na mesto polaska.
Polazak  i dolazak autobusa:  Datuma navedenog u tabeli
- iz NOVOG SADA, u 18.00 h sa parkinga železničke stanice kod stare lokomotive.(doplata 800 din, minimum 25 pax) 
- iz BEOGRADA,  u 20.00 h kod železničke stanice “PROKOP” (okretnica gradskog autobusa br. 34 - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća pored “Partizanovog” stadiona).
 - iz NIŠA, u 23.00 h sa parkinga ispred železničke stanice.
Povratak sa Halkidikija predposlednjeg dana aranžmana oko 18.00 h po lokalnom vremenu.
Za sopstveni prevoz cenaaranžmana se umanjuje za 30€ po osobi.Putnici koji koriste sopstveni prevoz su u obavezi da sami vade individualnu vizu. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher, garanciju i međunarodno zdravstveno osiguranje, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu. U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za odobreni popust za sopstveni prevoz, i putnici su u obavezi  da sami podnesu zahtev za individualnu vizu.
ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom ( visokopodni ili dabldeker )na relaciji Beograd - Halkidiki - Beograd, boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru, ustudijima ili apartmanima, međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, po osobi za sve putnike od 3 meseca do 83 godine starosti u vidu medicinske asistencije po uslovima Wiener Stadtischeosiguranja - osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Wiener Stadtische osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana, a sve dalje informacije možete dobiti pozivom na broj 0800/200-800, call centar Wiener Stadtische - U slučaju ambulantnog lečenja, osiguranik je dužan da sam snosi troškove do 100 evra, a razliku do punog iznosa Osiguravač će nadoknaditi direktno zdravstvenoj ustanovi. Nakon povratka u zemlju  Osiguravač će Osiguraniku refundirati plaćeni iznos u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Narodne banke Srbije),uslugu viziranja pasoša zadržavljane Srbije koji prema regionalnoj podeli Grčke Ambasade vizu dobijaju u Konzulatima u Beogradu i Nišu,koju agencija za korisnike aranžmana obezbeđuje bez naknade troškova asistencije  i uslugepredstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom. Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i zemalja kroz koje prolaze.
NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja.
VAŽNO:Putnik je u obavezi da blagovremeno dostavi neophodna dokumenta za pribavljanje vize, za čiju valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi čl. 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS. Krajnji rok za predaju dokumenata za vizu je 10 radnih dana pre početka aranžmana. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja ili nerealizacije grčke vize ( grupne ili individualne ) i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS. Za realizaciju grupne vize neophodan minimalni broj putnika je 15, u suprotnom putnici su u obavezi da sami rade individualnu vizu.
Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta,vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
DOPLATA ZA POLUPANSION iznosi 110 € po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera- meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.
POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 50 €, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju, međunarodno zdravstveno osiguranje i uslugu viziranja. Dete od 0 do12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 50 , ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju, međunarodno zdravstveno osiguranje i uslugu viziranja .
U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 50 .  DOPLATA ZA 1/1 : S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.          
 
OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DOTATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. 
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS i YUTA-e.
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.