srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


 A          YSD      
DC     E      9   NTY
 P    2MO   LOG      
 S     B    2     T7A
TOD         5WA      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 27.01.2015
EUR 125,93
   


     
     

Januar & Februar 2015.

P R A G

Drezden - Karlove Vari - Plzen
 
AUTOBUSOM – 6 DANA 3 NOĆENJA
Paket aranžman – prevoz, smeštaj  i razgledanja
 
POLASCI:
21. 28. januar 2015.

04. 11. 18. 25. februar 2015.

Program putovanja sa cenovnikom br. 01a od 19.01.2015.

Pogledajte aranžman u pdf formatu

Pogledajte specijalnu ponudu za polaske 21. i 28. januara 2015. u pdf formatu

Zovu ga gradom stotine tornjeva, zlatnim gradom i majkom svih gradova. Pogled na panoramu ovog slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha i po tvrdnji mnogih Prag je  najromantičniji, najlepši i najočuvaniji grad Evrope.  Od 10. veka on je dom prinčeva, kraljeva, careva i predsednika, savršen sklad gotike, renesanse , baroka i art nuoveau-a.         

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN putovanja (sreda):  BEOGRAD - PRAG

Sastanak grupe u 18.30 h na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predvidjeno vreme polaska  u  19.00 časova. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2. DAN (četvrtak): PRAG  

Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada – pešačka tura (Hradčani, Strahovski manastir, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Jevrejska četvrt, Staromesne namjesti, Vaclavske namjesti...). Nakon razgledanjasmeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na  fakultativnu vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u  romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog  Bedžiha Smetane. NOĆENJE.

3. DAN (petak): PRAG  - DREZDEN - PRAG

DORUČAK. Slobodan dan u Pragu  ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden,  jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. NOĆENJE.

4. DAN (subota):  PRAG -  KARLOVE  VARI - PRAG

DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili fakultativni celodnevni izlet u Karlove Vari - najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici... Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

5. DAN (nedelja):  PRAG - PLZEN – PRAG - SUBOTICA – NOVI SAD -BEOGRAD.

Napuštanje hotela posle doručka i organizovan odlazak do centra Praga.Slobodno prepodne u Pragu ili fakultativni izlet  u Plzen – stari, srednjevekovni grad na oko sat i po vožnje udaljenosti od Praga, poznatom po čuvenom »plzenjskom pivu« , a mi vam nakon razgledanja preporučujemo predah uz kriglu ovog svetski poznatog piva i odlične češke kobasice. Povratak u Prag po ostatak grupe i nastavak putovanja oko 17.00 h za Srbiju. Noćna vožnja  preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti....

6. DAN (ponedeljak):    BEOGRAD

..Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 06.00 časova (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 28.01.
02.02.
04.02.
09.02.
11.02.
16.02.
18.02.
23.02.
25.02.
02.03.
CITY CLUB Praha 1/2 N/D 69 79 79 79 79
FORTUNA WEST *** 1/2 N/D 59 59 59 59 59

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

FORTUNA WEST 3***  se nalazi u u zapadnom delu Praga I sa istorijskim delom grada je povezan direktnom tramvajskom linijiom (stanica tramvaja  na oko 200m od hotela) odakle se do srca grada stiže za oko 20 minuta. Sve sobe sa TWC, SAT TV a gostima hotela na raspolaganju restoran I lobi bar gde se služe kokteli. www.hotelfortunawestprague.com

 

Hotel CITY CLUB 3***  se nalazi u centru Praga, na  15-tak minuta hoda od Vaclavovog trga I na pet minuta hoda od najbliže stanice metroa. Sve sobe sa TWC, SAT TV.Gostima hotela su na raspolaganju restoran, menjačnica, bilet servis. www.city-club.cz

 

 

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJACelokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke -isključivo u agenciji Argus Tours ili 35 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podležna je promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, tri noćenja sa doručkom na  bazi samposluživanja tzv. »švedski sto« u odabranom hotelu u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u Pragu, razgledanje Praga, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana; troškove organizacije putovanja,  

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih), fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Kompas Praha), individualne troškove i ostale nepomenute troškove.Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Kompas Praha - Rytířská 26 –Praha.

OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 600 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  (Milutina Milankovica 134  Beograd)   – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)

Jednokrevetne sobe se rade isključivo na upit i doplata iznosi 55

CENA FAKULTATIVE: Vožnja brodom - 15 €; Karlove Vari - 25 €; Plzen - 20 € Drezden  - 30 € (deca do 5.99 g. GRATIS, od 6 do 14.99 g. 20€) Minimum 25 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih, cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da prihvate.

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Važno obaveštenje - Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja
minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours. Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

 

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.