srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


9           E5I      
E 6    A    I     5LW
7GK   N7I   1SP      
  6    T    N T   RHT
  L         6NY      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.01.2015
EUR 126,02
   


     
     

 

         SPECIJALNA PONUDA!!!

ZA REZERVACIJE DO 30.06.2011. ≈  15% POPUSTA

KRF
POLASCI U JUNU I JULU !!!
IPSOS, DASIA, GOUVIA, PERAMA
BUS +TRAJEKT+ SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE ( OD 30 DO 10.000 € )
Za termine 19.06. I 28.06. - ZA REZERVACIJE OD 31.05.2011.
Program putovanja sa cenovnikom br. 1  od 31.05.2011.
Za termin 07.07. - ZA REZERVACIJE DO 30.06.2011.
Program putovanja sa cenovnikom br. 2  od 10.06.2011.
 

 
KRF - Dragulj Jonskog arhipelaga sa pravom zaslužuje naziv Smaragdno ostrvo. Zbog svoje bogate istorije Krf obiluje spomenicima, od kojih je jedan od značajnijih spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido. Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim prelepim pejzažima, peščanim plažama i kristalno čistim morem obećava nezaboravan odmor. Svojim uskim kamenitim ulicama, punim restorana, kafića, taverni i diskoteka pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.
IPSOS
Mesto u slikovitom zalivu udaljeno oko 14 km od grada Krfa, sa jednom od najlepših plaža, koja se prostire duž celog mesta, za svaku je preporuku kao mesto puno zabave, kako za mlade tako i za sve ostale generacije.
DASSIA
Nekada malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, udaljeno od grada Krfa 12 km. Danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu koje pruža mnoge mogućnosti zabave. Uživajte u tradicionalnoj grčkoj kuhinji u mnogim tavernama, lepoti dugih šljunkovitih plaža opasanih zelenilom, gostoljubivosti domaćina, disko klubovima i drugim mestima za zabavu i opuštanje, koji će sigurno zadovoljiti i one najizbirljivije.
GOUVIA
Mesto u prelepoj uvali, udaljeno 9 km od grada Krfa, obiluje zelenilom i svim onim sto odlikuje celo ostrvo, a to je šljunkovita plaža, mnoštvo kafića, restorana, taverni i drugih sadržaja koji omogućuju miran odmor, a istovremeno i uzbudljiv provod.
PERAMA
Oblast Perama je dobila ime po istoimenoj plaži. Nalazi se na istočnoj strani ostrva, okružena zelenilom i udaljena od grada Krfa oko 7 km. Mesto u kome se može odmarati i takođe uživati u grčkoj tradicionalnoj gostoljubivosti.

Obaveštavamo putnike za Krf da je novi auto put do Igumenice otvoren 01.06.2009. godine.

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA MASTER kartica INTESA BANKE -isključivo u agenciji Argus Tours, ili 55 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
 

DESTINACIJA
MESTO POLASKA
VREME POLASKA
CENA
POVRATNE KARTE
JEDAN PRAVAC
 IPSOS, DASSIA , GOUVIA, PERAMA
NOVI SAD – ŽELEZNIČKA STANICA
13h
80 €
65 €
BEOGRAD - PROKOP STANICA
15h
70 €
55 €
NIŠ – ŽELEZNIČKA STANICA
18h
70 €
55 €
Program putovanja:
1. danPutovanje. Beograd sastanak putnika kod železničke stanice “PROKOP”, staraokretnica gradskog autobusa br. 34, ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 10. danKrf dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan Krfnapuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12. dan Beograd - Dolazaku Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10,00h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).
Polazak i dolazak autobusa datuma navedenog u tabeli:
- iz NOVOG SADA u 13,00 h sa parkinga želelezničke stanice, kod stare lokomotive,(doplata 1.000 DIN.)min 25 pax;
-izBEOGRADAu 15,00 h kod železničkestanicePROKOP(stara okretnicagradskogautobusabr. 34 - ispodmuzeja “25. majiKućecvećaporedPartizanovogstadiona);
- iz NIŠA u 18,00 h sa parkinga ispred železničke stanice. Povratak sa Krfa pretposlednjeg dana aranžmana oko 14.00 h po lokalnom vremenu.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - motel Džep - Srbija (pauza minimum 30 minuta), Mak benzinska pumpa - Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa - Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. 
NE POSTOJI MOGUĆNOST SOPSTVENOG PREVOZA!!!
U slučaju da stranke žele da koriste sopstveni prevoz, zaduženje i obračun se vrši po rednovnom programu putovanja sa cenovnikom br.2 od 25.01.2011.
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 50 eura po osobi.
ARANŽMAN OBUHVATA:Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd– Krf– Beograd, prevoz trajektom na relaciji Igumenica-Krf-Igumenica, boravak od 10 dana/9 noćenja/ sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima,troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana i troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 €, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.
NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.
Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner (LORD TRAVEL- Kontokali, Corfu).
DOPLATA ZA POLUPANSION (u obližnjoj taverni) iznosi 125€ po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera - meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.
POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 55€, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju.
Dete od 0 do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 55€,ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju.
U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 55.
DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukolikodvokrevetnusobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.
NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. U slučaju ne dobijanja ili ne realizacije grčke vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema tački 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
NAPOMENA: Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
 
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.

Program SPECIJALNA PONUDA - za termin 07.07. - sa cenovnikom počinje da važi od 10.06.2011., i važi za REZERVACIJE DO 30.06.2011. Svaka promena po programu SPECIJALNA PONUDA, sa cenovnikom koji važi do 30.06.2011. posle navedenog datuma (termin, kuća, struktura sobe, usluga i imena putnika) tretira se kao otkaz aranžmana, a nova rezervacija se radi po trenutno važećem cenovniku.
 
 
OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika po autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.
 
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.