srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


GLP         CAT      
5 H    S    N 1   UE4
H Q   1IU   BSX      
P N    D    8 L   2WX
TMH         DPW      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.01.2015
EUR 126,02
   


     
     

 

B E Č

5 DANA 3NOĆI - AUTOBUSOM

Paket aranžman – prevoz, smeštaj i  razgledanja

POLAZAK: 29. decembar 2014.

Program putovanja sa cenovnikom br. 10D  od 02.12.2014.

Pogledajte aranžman u pdf formatu

Novogodišnji doček može  biti  najlepši, najveseliji i najsadržajniji ako ste se zatekli u austrijskog prestonici u ovo doba godine. Šareni  „christkindlmarkti“,  blještavo svetlucanje  ukrasnog nakita i zadivljujuća lepota ovog nesvakidašnjeg grada nije samo u istoriji, kulturi  i gastronomiji; njegova istinska lepota je u ljudima - pomešanim  bojama i ukusima zbog čega ćete mu se uvek vraćati. Srećna Nova godina! http://www.wien.info/en/music-stage-shows/new-years-eve

 

1.DAN  putovanja (ponedeljak 29.12.2014.)  BEOGRAD - BEČ

Sastanak grupe u 21.30 časova na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu,  ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe. Predviđeno vremepolaska u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

 2.DAN (utorak 30.12.2015. ) BEČ - DONAUTURM

Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada:Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (sreda 31.12.2015.) BEČ –PARNDORF - BEČ

DORUČAK. Slobodan dan za individualna razgledanja,  šetnju okićenim ulicama u duhu »christkindlmarkta«  ili fakultativna poseta Parndorfu, poznatom outletu sa preko 170 radnji napoznatijih brendovai šoping. U večernjim satima doček  na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike  do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete  i  ponoćni vatromet iznad Pratera i Heldenplaca. Srećna Nova godina! Individulani povratak u hotel. NOĆENJE.

4. DAN (četvrtak 01.01.2015.) BEČ - SCHӦNBRUNN – »SRPSKI BEČ«

DORUČAK. Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja, a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu dvorcu Schönbrunn–veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i » Srpski Beč «  - pešačku turu u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne priče o ispreplitanim sudbinama Srbije, njenih velikana i ovog posebnog grada. NOĆENJE.

5. DAN (petak 02.01.2015.) BEČ - BEOGRAD

DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča.Slobodno prepodne u Beču Sastanak grupe oko 16.00h i polazak za Srbiju preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00. časa (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

  

 

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 29.12.
02.01.
ARION Airport *** 1/2 N/D 159
STAR INN Vienna 1/2 N/D 169
AT EVENT HOTEL PYRAMIDE 4**** **** 1/2 N/D 175

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

OPISI HOTELA:

ARION Airport Hotel Schwechat 3****je renoviran, moderan hotel smešten u oblasti Schwechat i udaljen je 10 km od centra Beča. Sve sobe su veoma lepo prijatno opremljene sa TWC-om, TV-om.  Brzim S7 Bahn-om se iz centra Beča (stanica Wienmitte kod hotela Hilton i Stadtparka  - smer aerodrom)  do stanice Schwechat stiže za  ca 17 minuta. Stanica Schwechat udaljena od hotela na 10 minuta hoda. Prevoz na svakih 30 minuta, karta košta 2.2 € u jednom pravcu za I ZONU i kupuje se na uličnim automatima gde i karte za metro. Na navedenoj relaciji je važeća i dnevna karta za prevoz (važi 24h) koja košta oko 5€ . Gostima hotela na raspolaganju restoran gde se služi bogat samoposlužni doručak - tzv. „švedski sto”, bar, vinoteka, terasa, tirolski salon, besplatan WiFi. U hotelu se govori srpski jezik.  http://www.arion-hotels.com/

Austria Trend Eventhotel PYRAMIDE 4**** se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra  SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen,  wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.  www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide

Hotel STARR INN 3*** se nalaziu 15. “bečkom distriktu” u blizini palate Šenbrun. Do srca grada I poznate trgovačke ulice Mariahilferstrasse voze metro linije U4 I U6, stanica Lengefeld je na oko 100m udaljenosti od hotela. Standard sobe su sve sa TWC I fenom, LED TV, bežičnim internetom (WLAN). Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde se služi doručak, privatna garaža koja se naplaćuje.  http://starinnhotels.com/en/star-inn-hotel-wien-schoenbrunn

POPUSTI ZA DECU U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE: Deca do 05.99 godina ostvaruju popust od 130€  na zajedničkom ležaju,  a deca od 6 do 5.99 godina ostvaruju popust od 65€ na pomoćnom ležaju. REZERVACIJA JEDNOKREVETNIH SOBA SE RADI ISKLJUČIVO NA UPIT.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJACelokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke -isključivo u agenciji Argus Tours ili 50 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 4 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podležna je promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (samoposlužni tzv. »švedski sto«) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem,obilaske prema programu, usluge pratioca putovanja za vreme trajanja aranžmana i troškove organizacije putovanja u celini.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU,te putnici sami snose odgovornost da u slučaju  neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih),troškovefakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

OSIGURANJE: Mogucnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u iznosu 500 dinara sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja, Milutina Milankovića 134, Beograd)

FAKULTATIVNI IZLETI Donauturm 10 (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25 € po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta), »Srpski Beč«  15 € po osobi  (deca do 14 godina GRATIS)- u cenu uključen prevoz i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča  Parndorf 10 € po osobi.Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je: Schönbrunn 30, Donauturm  20, Parndorf 25 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.

Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom zbog specifičnosti termina.

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. Molimo putnike da 48 sati pred put pozovu agenciju radi potvrde mesta i vremena polaska. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Hvala na razumevanju.Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja - Uniqua osiguranja.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

 

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.