srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


U3O         MTN      
2      M    2 1   CC1
2QJ   P75   1W7      
Y 9    K      D   AOU
758         41A      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.10.2014
EUR 121,70
   


HURGADA - Ultra specijalna ponuda !!!    
     

 
Nova godina
B E Č
Paket aranžmanprevoz, smeštaj, razgledanja i  međunarodno putno osiguranje
POLAZAK:  29. decembar 2013.
5 DANA 3 NOĆI– AUTOBUSOM
Program putovanja sa cenovnikom br. 1 od 28.10.2013.
 

Novogodišnji doček može  biti  najlepši, najveseliji i najsadržajniji ako ste se zatekli u austrijskog prestonici u ovo doba godine. Šareni  „christkindlmarkti“,  blještavo svetlucanje  ukrasnog nakita i zadivljujuća lepota ovog nesvakidašnjeg grada nije samo u istoriji, kulturi  i gastronomiji; njegova istinska lepota je u ljudima - pomešanim  bojama i ukusima zbog čega ćete mu se uvek vraćati. Srećna Nova godina! www.wien.info/media/files/silvestervorschau-englisch-2013.pdf

Pogledajte aranžman u pdf formatu.

1.DAN  putovanja (nedelja 29.12.2013.) :  BEOGRAD - BEČ.
Sastanak grupe u 21.30 časova kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnica u Ulici Dragana Mancea- ispod muzeja “25.maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona  i polazak u u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (ponedeljak 30.12.2013. ): BEČ.
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada:Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (utorak 31.12.2013.): BEČ. DORUČAK.
Slobodan dan za individualna razgledanja,  šetnju okićenim ulicama u duhu »christkindlmarkta«  ili fakultativna poseta Parndorfu, poznatom outletu sa preko 170 radnji napoznatijih brendovai šoping. U večernjim satima doček  na ulicama i trgovima uz zabavno-muzički program različitih žanrova (od klasike  do rok-popa), kuvano vino, lokalne specijalitete  i  ponoćni vatromet iznad Pratera i Heldenplaca. Srećna Nova godina!  Individulani povratak u hotel. NOĆENJE.

4. DAN (sreda 01.01.2014.): BEČ. DORUČAK.
Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave), a u večernjim satima predlažemo fakultativni izlet i večeru u tipičnoj austrijskoj taverni  u vinskoj regiji  Gumpoldskirchen nadomak Beča. NOĆENJE.

5. DAN (četvrtak 02.01.2014.): BEČ - BEOGRAD. DORUČAK.
Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča.Slobodno prepodne u Beču Sastanak grupe oko 16.00h i polazak za Srbiju preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00. časa (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 29.12.
02.01.
ARION CITY HOTEL & APPARTEMENTS **** 1/2 N/D 189
MOZART Vienna 1/2 N/D 199

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 OPISI HOTELA:

 Arion Cityhotel Vienna und Appartements 4**** se nalazi  se nalazi u rekreativnoj oblasti Vinerberg, u zelenilom bogatom okruženju južnog predgrađa Beča. Do scrca grada se stiže autobusom za oko 20 minuta vožnje (stanica nekoliko autobuskih linija na 100m udaljenosti od hotela) Sve sobe sa TWC, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju restoran, bar, bežični internet. www.appartementhotel-vienna.com

Hotel MOZART 3*** se nalazi  u centru Beča na 400m udaljenosti od  Muzeja Lihtenštajn. Metro stanica Fridensbrücke je na 200m udaljenosti od hotela odakle se za oko 10 minuta stiže  do istorijskog dela grada -  Stephansplatza I Kärtner ulice (tri metro stanice), a železnička stanica Franc Jozef je udaljena 120 m. Svaka soba ima TWC I  SAT TV . Gostima hotela su na raspolaganju  i bar, recepcija. www.hotelmozart-vienna.at

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke -isključivo u agenciji Argus Tours ili 85 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 3 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u celini.

JEDNOKREVETNE SOBE su  moguće samo u hotelu Arion Cityhotel i mogu se rezervisati isključivo NA UPIT.

POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe: Hotel Mozart dete 3-5.99 godina ostvaruje popust od 100€, a dete od 6 do 11.99. godina 75€; Hotel Arion Cityhotel dete 0-5.99 godina ostvaruje popust od 145€, a dete od 6 do 11.99. godina 80€; Deca do 5.99 godina dele zajednički ležaj, deca preko 5.99 godina imaju pomoćni ležaj.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Troškovefakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

FAKULTATIVNI IZLETI: Donauturm 10 (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25 € po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta), Gumpoldskrichen 25 € po osobi - u cenu uključen prevoz od hotela i nazad, muzika i večera - podrazumeva meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela, dezerta i 1/4 litre vina – dodatno piće i hrana se plaćaju po individualnom cenovniku);  Parndorf 5€ po osobi.Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je za Schönbrunn 30, a za Gumpoldskirchen i Donauturm - 20 osoba i Parndorf 25 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.  

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

 

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.