srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


6S1         J6A      
A      8    I X   3KF
G1W   ONE   DHK      
9 8    R      N   CFI
CYD         LEF      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 27.01.2015
EUR 125,93
   


     
     

DA ODMOR NE BUDE SKUP

PRVOMAJSKI PRAZNICI
B E Č
4 DANA - AUTOBUSOM
Paket aranžman – prevoz, smeštaj, razgledanja i  međunarodno putno osiguranje
POLAZAK   29. april 2012.
Program putovanja sa cenovnikom br. 7 od 30.01. 2012.

 

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, posebnom po ne samo svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova. Od Beograda udaljen oko 615 km ili oko 8 časova vožnje.
 
1.DAN putovanja (29.04.nedelja) : BEOGRAD - BEČ. Sastanak grupe u 21.30 časova kod železničke stanice PROKOP”, stara okretnica kod Gučevske ulice- ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona. Polazak u 22.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2.DAN (30.04. ponedeljak ): BEČ.  Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada:Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (oko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne obilaske i šoping. a gosti hotela Pyramide 4* mogu se relaksirati u wellness centru sa saunom i parnim kupatilom ili posetiti najveći tržni centar centralne Evrope na samo pet minuta hoda udaljenosti od hotela. NOĆENJE.
3.DAN (01.05.utorak): BEČ. DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, posetu zabavnom parku Prater gde se tradicionalno održava prvomajsko slavlje uz kobasice, pivo  i fakultativni  obilazak dvorca Schönbrunn – veličanstvene letnje rezidencije austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). U večernjim satima vam preporučujemo fakultativni izlet u Gumpoldskirchen -  vinsku regiju južno od Beča čuvenoj po zabavi, humoru i vinima uz odličnu večeru u veseloj atmosferi tipične austrijske taverne - Heuriger .NOĆENJE.
4. DAN (02.05.sreda): BEČ - BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča.Slobodan dan u Beču za individualna razgledanja.  Sastanak grupe oko 13.00h i odlazak do šoping centra Parndorf (jedan od najvećih outleta poznatih svetskih brendova) i slobodno vreme do 16.00h. Nastavak vožnje do Beograda preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00 sata ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.


Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 29.04.
02.05.
ARION Airport *** 1/2 N/D 105
AT EVENT HOTEL PYRAMIDE 4**** **** 1/2 N/D 119
Austria Trend BOSEI **** 1/2 N/D 129

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER, AMEX kartica INTESA BANKE - isključivo u agenciji Argus Tours, ili 65 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u celini.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Troškovefakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
FAKULTATIVNI IZLETI:(u organizaciji ino partnera - Kompas Beč) - Donauturm 10€ (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn 25€ po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta),  Gumpoldskrichen 25 € po osobi - u cenu uključen prevoz, muzika i večera: meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela, dezerta i 1/4 litre vina – dodatno piće i hrana se plaćaju po individualnom cenovniku); Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je za Schönbrunn i Parndorf 30, a za Gumpoldskirchen i Donauturm - 20 osoba (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.
DOPLATA ZA 1/1 SOBU Arion 3* 55€, Eventhotel Pyramide 4* 65€, Bosei 4* 80€  i  rade se NA UPIT.
POPUSTI ZA DECU u sobi sa dve punoplatežne osobe: dete od 0-5.99 godina u zajedničkom ležaju ostvaruje popust od 40u hotelu Arion 3*,  Bosei 4* 80 i  hotel Pyramide 4* 50 , dete od 6 – 11.99 godina na pomoćnom ležaju ostvaruje popust od 20u hotelu Arion 3*, Bosei 4*  40  i  hotel Pyramide 4* 25 . Ako dete do 5.99 godina starosti koristi pomoćni ležaj, u tom slučaju ima popust kao starije dete, tj. preko 6 g. starosti.
NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. VAŽNO:Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije austrijske vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.  
OPISI HOTELA:
Hotel Arion 3* je nedavno renoviran, moderan hotel u delu Beča Schwechat, udaljen 10 km od centra Beča . Hotel poseduje parking, salu gde se služi doručak i sobe opremljene TWC-om, TV-om. Brzim S7 Bahn-om se iz centra Beča (stanica Wienmitte kod hotela Hilton i Stadtparka - smer aerodrom) do stanice Schwechat stiže za ca 17 minuta. Stanica Schwechat udaljena od hotela na 10 minuta hoda. Prevoz na svakih 30 minuta, karta košta 1.7 € u jednom pravcu za I ZONU i kupuje se na uličnim automatima gde i karte za metro. Na navedenoj relaciji važeća i dnevna karta za prevoz (važi 24h) koja košta oko 5€.  www.arion-hotels.com
Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.
Austria Trend Hotel BOSEI 4* se nalazi južno od Beča, u okruženju Wienerberga, golf terena i obilju zelenila. Do centra Beča se može stići  U-Bahnom U6 (stanica na oko ca 15 min pešice pa direktno do Mariahilferstrasse) a mi Vam preporučujemo Badnerbahn, stanica Gutheil-Schoder-Gasse na manje od 5 min pešačenja od hotela odakle za oko 20 minuta stižete direktno do zgrade Opere. Cena karte 1.8 EUR u jednom pravcu.Hotel je kompletno renoviran u aprilu 2010 godine te su sobe izuzetno lepo opremljene sve sa TWC, mini barom, telefonom, sefom, SAT TV, besplatnim internet pristupom. Gostima na raspolaganju restoran, bar. www.austria-trend.at/hotel-bosei/en/gallery.asp
ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 40 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
 
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanj  agencije Argus Tours.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.