srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


385          U       
  G    N    D7    OUU
C8T   DHA    H       
  8    K     9    TYX
I5O         PNW      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 23.01.2015
EUR 125,05
   


     
     

DA ODMOR NE BUDE SKUP 

ITALIJA
R I M I N I
12 DANA - PAKET ARANŽMAN
BUS+SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE (OD 30 € DO 10.000 €)
Program putovanja sa cenovnikom br. 3 od 20.06.2012.

 

RIMINI - Već 160 godina ova rivijera na obali Jadranskog mora, jedno je od omiljenih evropskih letovališta. 2400 hotela, preko 500 restorana, klubova, barova... Tajna uspeha je skrivena u šarmu italijanskih domaćina, predivnoj peščanoj plaži koja se pruža kilometrima, zatalasanim brdima u zaledju i sve to savršeno organizovano i uskladjeno. Marina Centro, Bellariva, Miramare, Rivazzura, Marebello, San Giuliano Mare, Rivabella, Viserba, Viserbella, Torre Pedrera – sve su to mestašca koja spojena u celinu čine Rimini. Spaja ih peščana plaža koja se pruža dužinom od 40km, pružajući mogućnost za kvalitetan odmor i zabavu odraslih i dece. Brojne prodavnice, restorani, barovi sa neodoljivom ponudom zabavnih, kulturnih i sportskih sadržaja, a pre svega noćni život, zaštitni su znak ove destinacije. Ovu destinaciju posebno preporučujemo gostima koji vole dinamičan odmor, kako u vidu izuzetnih izleta, tako i zbog izuzetno dobre i raznovrsne ponude noćnog zivota. Pre svega treba obratiti pažnju na diskoteke Riminija koje su medju najboljima u Italiji. Rimini je takodje idealna destinacija za odmor jer sa fakultativnim izletima možete obici Rim, Veneciju, Firencu, San Marino...


nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANCA INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER AMERICAN EXPRES kartica INTESA BANKE – iskljucivo u agenciji Argus Toursili 120 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dana pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana bez kamate, ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
Program putovanja:
1.dan Putovanje. Beograd – sastanak putnika kod železničke stanice “PROKOP”( stara okretnica kod Gučevske ulice, ispod muzeja „25. Maj“ i “Kuće cveća pored “Partizanovog” stadiona), minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 10.dan Rimini – dolazak u mesto odredišta u jutarnjim satima, slobodno vreme, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge. NOĆENJE.
11.dan Rimini – napuštanje objekta i slobodno vreme. Polazak autobusa (oko 20.00 h) u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
12. dan Rimini - Beograd Dolazaku Beograd, na mesto polaska.Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 12.00. sati        (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).
Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli
- iz BEOGRADA, u 18.00 h kod železničke stanice “PROKOP” (stara okretnica kod Gučevske ulice, ispod muzeja „25. Maj“ i “Kuće cveća pored “Partizanovog” stadiona).
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predvidjeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Riminii – Beograd, boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom u hotelima po izboru, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, u izabranom hotelu, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartneraza vreme trajanja aranžmana i troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rimini (koja je stupila na snagu 01.01.2011.) za sve hotele - 1 eur dnevno po osobi i plaća se na recepciji hotela( moguca korekcija iznosa 01.04.2012.),individualne troškove, extra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartnerSan Marino Viaggi E Vacanse, Via 3 Settembre 99 (Admiral Pint Center) Rep. San Marino.
Za ovaj program ne postoji mogućnost popusta u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza, U slučaju spajanja smena cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 €.
POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA:
Dete od 0 do 2 godina (1,99)  u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 90 €, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
Dete od 2 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ima popust od 20% na cenu ugovorenog aranžmana, ima mesto u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu.
U smeštajnoj jedinici 1/2+1 samo jedno dete ostvaruje popust i koristi pomoćni ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.
DOPLATE ZA 1/1 SOBU: 70% od cene aranžmana i rade se isključivo na upit.
U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.
VAŽNA NAPOMENA: : Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Italiji, su metalne -žičane konstrukcije. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge, pa vas molimo da ovu mogućnost imate u vidu. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! Zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele! Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrdjena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera, te eventulane naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Plaže su podeljene na tzv slobodne, koje su obeležene i gde gosti nisu u obavezi da plaćaju ulaz na plažu i nema mogućnosti najma suncobrana i ležaljki,i privatne-hotelske gde su gosti u obavezi da plaćaju ulaz i korišćenje ležaljki i suncobrana. Cene zavise od lokacije i kreću se od 10€ do 25€ dnevnopo osobi.
Usobesepo pravilu ulaziprvoga danaboravkaod 15.00 h inapuštaju se do 10,00 h poslednjeg dana boravka!!!
DOPUNA OPISA UHOTELA U ODNOSU NA KATALOG
NAPOMENA:Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima.
Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Poštovani putnici,želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga,na svim destinacijama,na šta Argus Tours ne može imati uticaja.
U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, smatra se se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza, prema čl. 10 Opštih uslova putovanja agencije Argus Tours-a.
Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
 
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnikapo autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje
o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

DOPUNA OPISA HOTELA U ODNOSU NA KATALOG
Hotel Maioli 2*-nalazi se u San Guilano Mare, na oko 2 km od centra, i oko 50 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, aperitiv-bar, restoran, TV-sala i lift. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TV-om, TWC-om i manjim balkonom. Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje i večera – izbor od dva menija/.www.hotelmaioli.net
Hotel Ottavia 2* - nalazi se u San Guliano Mare, na oko 2 km od centra, i oko 50 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, TV-sala, lift, aperitiv-bar, i restoran. Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TWC-om, telefonom i klima uredjajem (na zahtev, i plaća se na licu mesta). Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje i večera – izbor od dva menija/. www.hotelottavia.com
Hotel Senyor 3* - nalazi se u Rivazzurina oko 8 km od centra i oko 50 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, lift, restoran, aperitiv-bar i parking. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, bez balkona, opremljene TWC-om, TV-om, ventilatorom na plafonu i telefonom. Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje i večera – izbor od dva menija/.www.hotelsenyor.com
Hotel Stella d' Italia 3*- nalazi se u Viserbi, na oko 2 km od centra, i oko 20 metara od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, restoran, aperitiv bar i TV salon Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, opremljene TV-om, TWC-om i fenom, sefom na ( na zahtev, i plaća se na licu mesta u iznosu od 5 € dnevno, po sobi) i   klima uredjajem (na zahtev, i plaća se na licu mesta u iznosu od 5 € dnevno, po sobi). Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje i večera – izbor od dva menija/. www.hotelstelladitaliarimini.it
Hotel Spring 3* - nalazi se u San Guliano Mare, na oko 2 km od centra i oko 20 m od plaže. U sklopu hotela nalazi se recepcija, lift, restoran, aperitiv-bar i TV-sala. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, bez balkona, opremljene TWC-om, TV-om, telefonom, balkonom i  klima uredjajem (na zahtev, i plaća se na licu mesta u iznosu od 5 € dnevno, po sobi). Usluga:noćenje sa doručkom ili polupansion / doručak – švedski sto – samoposluživanje i večera – izbor od dva menija/. www.hotelsenyor.com
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.