srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


CI8         Q8N      
B 1    S      8   E3S
2NX   C8N   U8Y      
  D    B      C   PL7
2IK         L21      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 29.01.2015
EUR 126,04
   


     
     

 

         SPECIJALNA PONUDA!!!
TASOS
POLASCI U JUNU!!!
LIMENAS, LIMENARIA, POTOS
12 DANA – PAKET ARANŽMAN
BUS +TRAJEKT+ SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE ( OD 30 DO 10.000 € )
ZA REZERVACIJE OD 31.05.2011.
Program putovanja sa cenovnikom  br. 1  od 31.05.2011.

  

TASOS - Jedno od najlepših i najzelenijih ostrva Grčke. Bogato borovim šumama koje se spuštaju sve do mnoštva prelepih peščanih plaža i uvala koje zaranjaju u kristalno čisto more i prostiru se po obodu celog ostrva. Svakog dana u toku boravka možete ići na drugu plažu i otkrivati nove uvale i lepote Tasosa. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima i tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave.
LIMENAS
Glavni grad ostrva Tasos ujedno predstavlja i glavni turistički centar i glavnu luku ostrva. Sa mnoštvom kafea, taverni, restorana i diskoteka predstavlja idealno mesto za odmor i zabavu.
LIMENARIA
Najjužniji gradić na ostrvu, udaljen 50 km od Limenasa i na oko 4 km od Potosa, okružen zelenilom. Odlikuje ga plaža
dužine dva kilometra, veliki broj prodavnica, kafića i taverni. Boravak u ovom gradiću omogućiće vam prelep odmor i puno zabave.
POTOS
POTOS
se nalazi se na jugozapadnom delu ostrva, 4 km od Limenarije. Simpatičan gradić koji ima ribarsku luku i prelepu peščanu plažu. Veliki broj kafića i taverni, koji se nalaze uz samu plažu, pružaju izuzetnu zabavu i provod u večernjim satima. nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANCA INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER kartica INTESA BANKE -isključivo u agenciji Argus Tours, ili 45 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
 

DESTINACIJA
MESTO POLASKA
VREME POLASKA
CENA
POVRATNE KARTE
JEDAN PRAVAC
LIMENAS
LIMENARIA
POTOS
NOVI SAD – ŽELEZNIČKA STANICA
15h
75 €
55 €
BEOGRAD - PROKOP STANICA
17h
65 €
45 €
NIŠ – ŽELEZNIČKA STANICA
20h
65€
45 €

 
 
 
 
 
 


Program putovanja
:
1.dan Putovanje - Beograd sastanak putnika kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnica gradskog autobusa br. 34, ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2.dan – 10.dan Tasos - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11.dan Tasos - napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12.dan Beograd - Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00 h(u zavisnosti od uslova na putu i granica).
Polazak i dolazak autobusa datuma navedenog u tabeli:
- iz NOVOG SADA u 15,00 h sa parkinga želelezničke stanice, kod stare lokomotive, (doplata 1.000 DIN.) min 25 pax;
- iz BEOGRADA u 17,00 h kod železničke stanice “PROKOP” (stara okretnica gradskog autobusa br. 34 - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća pored “Partizanovog” stadiona);
- iz NIŠA u 20,00 h sa parkinga ispred železničke stanice. Povratak sa Tasosa pretposlednjeg dana aranžmana oko 14,00 h po lokalnom vremenu.
Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - motel Džep - Srbija (pauza minimum 30 minuta), Mak benzinska pumpa - Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa - Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
NE POSTOJI MOGUĆNOST SOPSTVENOG PREVOZA!!!!!
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 40 eura po osobi.
ARANŽMAN OBUHVATA:Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd - Tasos - Beograd, prevoz trajektom na relaciji Keramoti – Limenas - Keramoti, boravak od10 dana/9 noćenja/ sa uslugom po izboru, u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana i troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 €, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.
NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner (ENDLESS HOLIDAYS – M. Alexandrou str. Limenas).
DOPLATA ZA POLUPANSION (u obližnjoj taverni) iznosi 125€ po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera- meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.
POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 45€, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 45, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 45. DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukolikodvokrevetnusobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.
NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. U slučaju ne dobijanja ili ne realizacije grčke vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema tački 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
NAPOMENA: Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju, upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.
OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika po autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.