srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


FBI          H       
3 I    7    23    W9N
XLD   1M9    2       
  2    3     F    E14
A4S         U15      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 28.08.2014
EUR 120,14
   


KRIT - Last minute ponuda    
RODOS - Last minute ponuda    

 
SPECIJALNA PONUDA
B  E  Č
Paket aranžman – prevoz, smeštaj, razgledanja
 i međunarodno putno osiguranje
4 DANA – AUTOBUSOM
   POLAZAK09, 16. i 23. novembar 2012.
 Programi putovanja sa cenovnikom br. 11 od 28.09.2012.POLJUBAC JE PROMENIO SVET! Ove godine Beč obeležava 150 godina od rođenja slavnog slikara Gustava Klimta sa izložbom njegovih dela u galeriji Belvedere. Slika famoznog ”Poljupca” je promenila svet rađajući potpuno novi, trendseterski pravac koji je obeležio epohu – modernizam. Na samo osam sati vožnje  - sve što poželite: umetnost, gastronomski užici, šoping u jednom od najlepših gradova sveta!

 

1.DAN  putovanja (petak) :  BEOGRAD - BEČ. Sastanak grupe u 22.30 časova kod železničke stanice PROKOP”, stara okretnica kod Gučevske ulice - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona. Polazak u 23.00 časa. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2.DAN (subota ): BEČ.  Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... Nakon razgledanja, smeštaj u hotel (оko 15.00h), a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu sa šlagom. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3.DAN (nedelja): BEČ. DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) i nezaobilaznom zabavnom parku Prater, a u večernjim satima predlažemo fakultativni izlet i večeru u tipičnoj austrijskoj taverni  u vinskoj regiji  Gumpoldskirchen nadomak Beča. NOĆENJE.

4. DAN (ponedeljak): BEČ - BEOGRAD. DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča. Slobodno prepodne u Beču. Za ljubitelje šopinga i radoznale, preporučujemo fakultativnu posetu Parndorfu, (poznatom outletu sa preko 170 radnji napoznatijih brendova) ili posetu izložbi Gustava Klimta u galeriji Belvedere i Kunsthausu. Sastanak grupe oko 16.00h i polazak za Srbiju preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 24.00. časa ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima).nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA, MASTER, AMEX kartica INTESA BANKE - isključivo u agenciji Argus Tours, ili 45 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
ARANŽMAN OBUHVATA
: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u odabranom hotelu u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana,troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u celini. Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na UPIT.
ARANŽMAN NE OBUHVATA
: Troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor,  individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.
FAKULTATIVNI IZLETI:
(u organizaciji ino partnera - Kompas Beč) - Donauturm 10 (deca do 6 g. starosti GRATIS) obuhvata organizovan prevoz u pratnji vodiča i obaveznu ulaznicu za lift kojim se stiže do vrha tornja, dvorac Schönbrunn i zabavni park Prater 25 € po osobi - u cenu uključen grand obilazak dvorca u pratnji stručnog lokalnog vodiča i ulaznica (obavezna rezervacija i uplata prilikom prijave za aranžman – ograničen broj mesta), prevoz do Pratera (ulaznice za zabavni park se kupuju individualno na licu mesta u zavisnosti od segmenta koji se posećuje) i po iskrcavanju gostiju  kod Pratera prevoz nazad do hotela – odnosi se na goste koji ne ostaju u zabavnom parku, Gumpoldskrichen 25 € po osobi - u cenu uključen prevoz od hotela i nazad, muzika i večera - podrazumeva meni koji se sastoji od predjela, glavnog jela, dezerta i 1/4 litre vina – dodatno piće i hrana se plaćaju po individualnom cenovniku);  Parndorf 5€ po osobi. Minimalan broj prijavljenih za izvođenje fakultative po objavljenim cenama je za Schönbrunn 30, a za Gumpoldskirchen i Donauturm - 20 osoba i Parndorf 25 putnika (u slučaju nedovoljnog broja putnika organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate); Izvršilac usluga i pomoć turistima u mestu odredišta je inopartner KOMPAS- Siebensterngasse 21, Wien.
POPUSTI ZA DECU U SOBI SA DVE PUNOPLATEŽNE OSOBE:
dete do 5.9 g. u zajedničkom ležaju  - 45€ Arion 3*, 55€ City Arion 3* i 60€ EH Pyramide 4* i Ananas 4*. Dete od 6 do 11.9 g. starosti u pomoćnom ležaju - 20€ Arion 3*, 25€ City Arion 3* i 30€ EH Pyramide 4* i Ananas 4*. Ukoliko dete koristi pomoćni ležaj, bez obzira na godine - plaća cenu starijeg deteta.
NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM
: Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  VAŽNO:Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu.Preporučuje se putnicima sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije  EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije austrijske vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl.10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.  
OPISI HOTELA:
Hotel Arion 3*
je nedavno renoviran, moderan hotel u delu Beča Schwechat, udaljen 10 km od centra Beča . Hotel poseduje parking, salu gde se služi doručak i sobe opremljene TWC-om, TV-om.  Brzim S7 Bahn-om se iz centra Beča (stanica Wienmitte kod hotela Hilton i Stadtparka  - smer aerodrom)  do stanice Schwechat stiže za  ca 17 minuta. Stanica Schwechat udaljena od hotela na 10 minuta hoda. Prevoz na svakih 30 minuta, karta košta 1.7 € u jednom pravcu za I ZONU i kupuje se na uličnim automatima gde i karte za metro. Na navedenoj relaciji važeća i dnevna karta za prevoz (važi 24h) koja košta oko 5€ . www.arion-hotels.com
City Hotel Arion 3*
se nalazi južno od centra Beča, na periferiji grada. Sa centrom Beča ga povezuje nekoliko autobuskih linija kojima se do srca grada stiže za najviše 20 minuta vožnje, stanica na 100m od hotela. Gostima hotela na raspolaganju besplatan Wi-Fi, bar, restoran gde se služe obroci. Sve sobe sa TWC, SAT TV, telefonom. www.appartementhotel-vienna.com
Austria Trend Eventhotel Pyramide 4*
se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra  SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana,  wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom.  www.austria-trend.at
AUSTRIA
TREND Hotel ANANAS 4* je pravi gradski hotel i  nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Beča  u neposrednoj blizini najpoznatije bečke pijace Naschmarkt. Do srca grada se stiže metro linijom U4 za svega nekoliko minuta – stanica Pilgrimgasse se nalazi pored  samog hotela ili pešice za oko 15-tak minuta. Gostima hotela na raspolaganju veliki restoran za obedovanje, prodavnica suvenira, kafe bar sa odabranim vrstama kolača. Standard sobe su  sa TWC I televizorom sa ravnim ekranom. www.austria-trend.at


ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI 50 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.


Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours!!!

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.