srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


AXF         TX2      
  F    2    5     PE9
  Q   788   UKT      
  Y    O      B   D4C
  6         WA1      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.01.2015
EUR 126,02
   


     
     

 

DA ODMOR NE BUDE SKUP

VIKEND U SEGEDINU
Paket aranžman – prevoz, smeštaj  i međunarodno putno osiguranje

POLAZAK:  09. novembar 2013.
2 DANA   (1 NOĆ)   –  AUTOBUSOM
Program putovanja sa cenovnikom br. 1 od 13.09.2013.

SEGEDIN je treći po veličini grad Mađarske. Ovaj lepi panonski grad, po mnogima nepravedno zapostavljen kao turistička destinacija krasi nekoliko trgova, zanimljive građevine i istorijski spomenici. Segedin vam obećava i dobar provod uz nadaleko poznate mađarske specijalitete i odlična vina, a riba na trpezi je kažu, ulovljena upravo u Tisi.

Pogledajte aranžman u pdf formatu.

1.DAN putovanja ( SUBOTA 09. 11.) BEOGRAD - SEGEDIN
Sastanak grupe u 05.30 h kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnica autobusa kod Gučevske ulice - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona i polazak u 06.00 časova. Dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.Po dolasku u Segedin kraće, informativno upoznavanje sa gradom: Trg Dom i crkva Zaveta, trg Szechenyi, ,Gradska skupština, Nova sinagoga – jedna od najlepših u Evropi, Ferenc Mora muzej, Muzej paprike... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualna razgledanja i  posetu Anna Thermal Spa, šoping. U večernjim satima predlažemo provod na splavu ili večeru u nekom od restorana (individualno).NOĆENJE.

 2.DAN (NEDELJA 10.11.) SEGEDIN – BANJA MORAHALOM - BEOGRAD
DORUČAK.
Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping ili  fakultativni izlet u banju Morahalom.  Sastanak grupe i polazak za Srbiju u 15.00h sa usputnom pauzom u nekom od hipermarketa. Noćna vožnja preko Horgoša, Subotice I Novog Sada sa kraćim zaustavljanjima radi odmora  i carinskih formalnosti. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 23.00h ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

 

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 09.11.
10.11.
NOVOTEL HOTEL SZEGED 4**** 1/2 N/D 49

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

ACCOR HOTEL NOVOTEL 4**** je izuzetno prijatan hotel smešten u centru Segedina na idiličnoj obali reke Tise. Sve sobe imaju TWC, LCD TV, minibar, balkon sa pogledom na reku. Gostima hotela na raspolaganju restoran, a la carte restoran, bar, sauna, solarijum (uz doplatu), bilijar. Od Anna Thermal Spa je udaljen na oko 2 minute hoda i u blizini je Katedrale i Ferenc Mora muzeja. http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2996-novotel-szeged/index.shtml

Ferenz Mora muzej www.mfm.u-szeged.hu
Anna Thermal Spa www.annafurdo.hu

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kartica INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kartica Komercijalne banke -isključivo u agenciji Argus Tours ili 25€ po osobi prilikom rezervacije a ostatak u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, razgledanje Budimpešte, jedno noćenje sa doručkom u hotelu u  dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u Segedinu, usluge vodiča – pratioca prema programu za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja, troškove međunarodnog putnog osiguranjasa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja) osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.

POPUSTI ZA DECU: NA UPIT.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera – Pro Family Travel),  individualne troškove i ostale nepomenute troškove.Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner Pro Family Travel- Berzenczey u. 39-41- Budapest.

CENE FAKULTATIVE: Banja Morahalom 5 . Minimum 20 prijavljenih osoba je potrebno da bi se  fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, koju putnici nisu u obavezi da  prihvate.

NAPOMENE: Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena:  goriva, putarina, parkinga, tunela, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE,pa Vas molimo da to imate u vidu Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

 

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava  pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

 Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.