srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


HBY         WOG      
E T    S    O 4   POQ
4 3   WRU   G 4      
I N    U    4 X   D8B
KYD         9GN      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 27.11.2014
EUR 122,70
   


HURGADA - Nova godina    
     

 

DA ODMOR NE BUDE SKUP

E V I A

P E F K I

12 DANA – PAKET ARANŽMAN

BUS +TRAJEKT+ SMEŠTAJ 

ODLOŽENO PLAĆANJE I DO 9 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE!!!!

 Program putovanja sa cenovnikom br. 8 od 01.09.2014.

EVIA (Eubeja)omiljeno letovalište Grka i mesto gde bi i Grk Zorba zaigrao, je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu, nalazi se na oko 150 km južno od Paralije. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju  jednom od najpopularnijih destinacija među Grcima. Prestonica Halkida je bila jedan od najrazvijenijih i najuticajnijih gradova Antičke Grčke. Ostrvo je, takođe, bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Najpopularnija mesta među turistima su Pefki, Limni, Edipsos itd.

PEFKI - Malo ribarsko mesto, locirano na severnoj obali ostrva, sa pogledom na planinski masiv Pilion i ostrvo Skiatos. Pefki krasi prostrana peščano šljunkovita plaža, koja se pruža oko 4 km duž celog mesta, kristalno čisto i mirno more, mala gradska luka sa malim ribarskim čamcima naslonjena na šetalište ukrašeno mnoštvom ribljih restorana, kafića i barova. Mesto ima bogatu ponudu svežeg voća, povrća i ribe, po izuzetno povoljnim cenama. Nezaboravni šarm, miris maslina, plavetnilo mora i mir će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj.

Pogledajte cenovnik u pdf formatu.

Pogledajte mapu Evije

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 08.09.
19.09.
PANAGIOTIS Pefki S2 <-- (S2+1) NA 79
PANAGIOTIS Pefki S2 prizemlje NA 79
PANAGIOTIS Pefki S2+1 NA 79
PANAGIOTIS Pefki S2 NA 79
ELENI Pefki S2 prizemlje NA 79
ELENI Pefki S2pr <--(S3 pr) NA 79
ELENI Pefki S3 prizemlje NA 69
FEDRA Pefki S2 <-- (S3) NA 79
FEDRA Pefki S2 prizemlje NA 79
FEDRA Pefki S2pot<-(S3pot) NA 75
FEDRA Pefki S2pr <--(S3 pr) NA 79
FEDRA Pefki S3 potkrovlje NA 65
FEDRA Pefki S3 prizemlje NA 69
FEDRA Pefki S3 NA 69
BUGAS Pefki A3 <-- (A4) NA 79
BUGAS Pefki A4 NA 75
BUGAS Pefki S2 <-- (S3) NA 79
BUGAS Pefki S3 NA 69
MARIA Pefki A3 <-- (A4) NA 89
MARIA Pefki A4 NA 79
MARIA Pefki S2 <-- (S3) NA 89
MARIA Pefki S2 prizemlje NA 89
MARIA Pefki S2pr <--(S3 pr) NA 89
MARIA Pefki S3 prizemlje NA 75
MARIA Pefki S3 NA 75
SANTIS Pefki S2 <-- (S3) NA 95
SANTIS Pefki S2pr <--(S3 pr) NA 95
SANTIS Pefki S3 prizemlje NA 85
SANTIS Pefki S3 NA 85
EUGENIA Pefki A4 <-- (A5) NA 89
EUGENIA Pefki A5 NA 85
EUGENIA Pefki S2 <-- (S3) NA 89
EUGENIA Pefki S2 prizemlje NA 89
EUGENIA Pefki S2pr <--(S4 pr) NA 89
EUGENIA Pefki S3 NA 85
EUGENIA Pefki S3pr <--(S4 pr) NA 85
EUGENIA Pefki S4 prizemlje NA 79
ALEKSANDRA Pefki A4 pot <- (A5p) NA 99
ALEKSANDRA Pefki A5 potkrovlje NA 85
ALEKSANDRA Pefki S2 <-- (S3) NA 99
ALEKSANDRA Pefki S2<--(S4) NA 99
ALEKSANDRA Pefki S2pr <--(S3 pr) NA 99
ALEKSANDRA Pefki S2pr <--(S4 pr) NA 99
ALEKSANDRA Pefki S3 prizemlje NA 89
ALEKSANDRA Pefki S3<--(S4) NA 89
ALEKSANDRA Pefki S3 NA 89
ALEKSANDRA Pefki S4 prizemlje NA 79
ALEKSANDRA Pefki S4 NA 79

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

Pogledajte lokacije kuća/apartmana u Eviji.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 9 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditnih kartica INTESA BANKE i VISA, MASTER i DINA kreditnih kartica KOMERCIJELNE BANKE -isključivo u agenciji Argus Tours, ili 45 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate  čekovima građana (deponuju se prilikom rezervacije), bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. danPutovanje. Beograd sastanak putnika kod železničke stanice PROKOP”, stara okretnica u Ulici Dragana Mancea  - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2. dan – 10. danEvia - Pefki dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11. dan Evia - Pefkinapuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 13.00 h po lokalnom vremenu) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 12. dan Beograd - Dolazaku Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

 CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza (mesta na prevozu su ograničena)

DESTINACIJA

MESTO POLASKA

VREME POLASKA

CENA

POVRATNE KARTE

JEDAN PRAVAC

PEFKI

NOVI SAD – ŽELEZNIČKA STANICA

15h

75 €

55 €

BEOGRAD - PROKOP STANICA

17h

65 €

45 €

KRAGUJEVAC – PARKING RODA

17.30h

70 €

50 €

NIŠ – ŽELEZNIČKA STANICA

20h

65 €

45 €

Polazak autobusa datuma navedenog u tabeli:
- iz NOVOG SADA u 15,00 h sa parkinga želelezničke stanice, kod stare lokomotive, (doplata 1.500 DIN.);
- izBEOGRADAu 17,00 h  kod železničke stanice “PROKOP” (stara okretnica u Ulici Dragana Mancea - ispod muzeja “25.    maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona);
- iz KRAGUJEVCA u 17,30 h sa parkinga megamargeta Roda, (minimum 15 prijvljenih putnika doplata 800 DIN.);

- iz NIŠA u 20,00 h sa parkinga ispred železničke stanice.

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - motel Predejane - Srbija (pauza minimum 30 minuta), Mak benzinska pumpa - Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa - Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi, osim za smene 01.06 i 08.09, gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 20€ po osobi. U slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu  ukupna cena aranžmana se umanjuje za 40 € po osobi, u smenama u kojima se primenjuje popust za sopstveni prevoz (osim za smene 01.06 i 08.09, gde se ne odobrava naznačeni popust, već samo popust za spajanje smena).

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd– Pefki– Beograd, prevoz trajektom na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa, boravak od 10 dana /9 noćenja/ sa uslugom po izboru, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor  sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera - TRADITIONAL TOURS.

Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđna teritoriju istih.

OSIGURANJE: Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (grupna polisa) u agenciji u iznosu 1.200 din. sa osiguranom sumom do 25.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja  – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati  broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja.

POPUSTI:

Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 50€, ima mesto u autobusu i smeštaj u zajedničkom ležaju.

Dete od 0 do 12 godinakoje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 50% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 50€, ima mesto u autobusu i smeštaj u pomoćnom ležaju .

U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.

Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 50.

DOPLATA ZA 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana, po smeni, i radi se iskljucivo na upit.

NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu (posle 15.00 h) , ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner (TRADITIONAL TOURS- Pefki, Evia). Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Preporučuje se putnicima,  da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, međunarodno putno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju štrajka, blokade na putevima i drugih nepredviđenih okolnosti na koje organizator putovanja ne može uticati, organizator zadržava pravo promene rute putovanja kao i izmene redosleda sadržaja u programu.

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče...) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.

VAŽNA NAPOMENA: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumetaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Argus Tours, kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Uniqua osiguranja.

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika po autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana  pre datuma polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.