srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


BQY          L       
8 R    B    N7    FX2
2HN   FOT    3       
  X    E     4    HSA
A67         PTS      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 27.01.2015
EUR 125,93
   


     
     

P R A G
AVIONOM – 5 DANA
Polazak: 12. februar 2010.
Paket aranžman – prevoz, smeštaj,
i međunarodno putno osiguranje
Program putovanja sa cenovnikom br. 4 od 12.01.2010.

Cenovnik

Cene aranžmana prikazane su u evrima po osobi.

 

1.DAN: 12 02. putovanje: BEOGRAD-PRAG. Sastanak putnika na aerodromu Beograd kod šaltera Argus Tours-a dva sata pred poletanje. Poletanje za Prag letom OK 835 u 14.15 časova. Sletanje u Prag oko 16.15 sati.. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. NOĆENJE.
2.DAN:13.02. PRAG. DORUČAK. Razgledanje grada u pratnji stručnog lokalnog vodiča (Hradčani, Strahovski manastir, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Jevrejska četvrt, Staromesne namjesti, Waclawske namesti...). Slobodno vreme. Fakultativna  vožnja brodom po Vltavi uz muzikuB. Smetane,uz dobre kolače i ne tako lošu kafu. NOĆENJE.
3.DAN:14.02. PRAG. DORUČAK. Fakultativnipoludnevni obilazak i razgledanje dvorca Češki Šternberk iz XIIIveka.  Slobodno vreme predviđeno za individualne aktivnosti. NOĆENJE.
4.DAN:15.02. PRAG. DORUČAK. Fakultativni celodnevni izlet za Karlove Vari - najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici.Povratak u Prag u večernjim satima. NOĆENJE.
5.DAN:16.02.putovanje: PRAG-BEOGRAD. DORUČAK. Transfer od hotela do aerodroma. Polazak za Beograd letom OK 034 u 11.40 časova. Sletanje u Beograd oko 13.40 časova ( u zavisnosti od reda letenja avio kompanije).
nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANKE INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA i MASTER kartica INTESA BANKE - bez uvećanja cene aranžmana, isključivo u agenciji Argus Tours, ili 100 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana, ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.
ARANŽMAN OBUHVATA: avio prevoz na relaciji Beograd-Prag-Beograd, redovnom linijom ČSA, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, razgledanje grada, četiri noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 4*, troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica,u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća, usluge lokalnog vodiča na srpskom ili hrvatskom jeziku prilikom transfera aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaja u hotel i panoramskog razgledanja grada i troškove organizacije putovanja.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: sve aerodromske takse u Beogradu i Pragu 86 € (16.5 € taksa aerodroma Nikola Tesla, 20.11 € taksa aerodroma Ružine, 3.30 € taksa za sigurnost BGD APT, 46 € taksa za gorivo)koje se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti - takse su podložne promenama i ne mogu se platiti u ratama), češku vizu za korisnike aranžmana koji poseduju stari plavi pasoš i koju su, prema uputstvu češkog konzulata, u obavezi da sami obezbede, međunarodno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 €, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije, i fakultativne izlete.
DATUMI BORAVKA PO POLASKU:
Polazak 1.Dan 12.02.2010. / 2.Dan 13.02.2010. / 3.Dan 14.02.2010. / 4.Dan 15.02.2010. / 5.Dan 16.02.2010.
FAKULTATIVNI IZLETI: Vožnja brodom - 15 €; Češki Šternberk - 35 €; Karlove Vari - 40 €. Minimum 15 prijavljenih putnika je potrebno da bi se fakultativa ostvarila, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera.
NAPOMENA: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne češke vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.
VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. DOPLATA ZA 1/1 SOBU IZNOSI 80 €.        
HOTEL BARCELO**** se nalazi u Pragu 4 u ulici Na Strži 32, udaljen samo 15 minuta metroom od centra. Sve sobe imaju TWC, fen za kosu, air condition, sef, mini bar (korišćenje se posebno plaća na licu mesta), telefon i TV. Usluga: noćenje sa doručkom »švedski sto« – samoposluživanje. Sve ostale detalje možete pogledati na www.barcelopraha.com
ARANŽMAN JE RAĐEN  NA BAZI MINIMUM 15 PUTNIKA, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS i YUTA -e.
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.